Sivut

3. joulukuuta 2016

Joulukiireitä

Aika vaan vierii vauhdilla ja mukana pitää yrittää pysyä. Talvi tuli ja kerran jo menikin, mutta nyt on saatu nauttia kauniista, lähes täydellisistä talvipäivistä.
Tosin tämäkin päivä meni sisätiloissa Kainuulaisella joulutorilla Kajaanissa. Kovasti puhuttiin Impilinnasta ja myytiin samalla jouluisia tuotteita. Mukava on tavata ihmisiä, mutta on se aika rankkaakin puuhaa. Huomenna jatketaan vielä samoissa merkeissä!

Myyntipöydän takana ahkeria opiskelijoita.

Joulutorille valmistauduttiin aikaisemmin tällä viikolla leipomalla reilut 500 piparia, katajanmarjalla maustettuja. Monta vuotta ovat nämä erikoispiparit olleet meillä myynnissä, mutta edelleen ne jaksavat yllättää ja hämmästyttää ihmisiä.

Katajanmarjapipareita joulumarkkinoille.

Joulunalusaika on melko kiireistä ja nyt kovalla tohinalla koitetaan tehdä mainoksia joululaatikoista. Jälleen kerran meiltä voi tilata herkulliset laatikot sekä sienisalaatin juuri ennen joulua. Nyt on hienot tilat ruokien valmistukseen sekä upeat puitteet niiden jakeluun! Lisätietoa laatikoista ja niiden tilaamisesta löytyy Ajankohtaista välilehdeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti