Sivut

15. tammikuuta 2014

Pikku hiljaa kohti unelmaa

 Reilut kolme vuotta sitten asuimme pienessä kaupungissa kaupungin vuokrarivitalossa ja haaveilimme siitä, että voisimme itse kasvattaa yrttejä ja vähän myydäkin niitä. Asia tuntui silloin varsin kaukaiselta, muttä vähitellen valinnat ovat johtaneet kohti tuota unelmaa.

Ensin löysimme vuokratalon maalta, mikä mahdollisti oman kasvimaan. Sitten aloitin luonnontuotealan opiskelun, jonka myötä tiedot ja taidot ovat kasvaneet. Hitaasti edenneet opintoni ovat edelleen kesken, mutta samalla olen päässyt kokeilemaan yrttien kasvatusta ja myyntiäkin. Viime kesänä perustettu osuuskunta, on opettanut yrittäjänä toimimista ja ensi kesäksi on jo monenlaisia suunnitelmia.

Tuotteita ja ideoita on kehitetty ja kokeiltu vähitellen ja joulumyyjäisissä olin ensimmäistä kertaa todella myymässä OMIA tuotteita, osuuskunnan logon alla tosin. Osuuskunta on hieno mahdollisuus päästä opettelemaan yrittäjyyttä.

Suunnitelmat ovat edenneet pikkuhiljaa, mutta vielä on paljon työtä siihen, että omasta maasta saisimme osan elannosta. Tämän blogin tarkoitus on kuvata elämää Kainuun maaseudulla, kertoa siitä, että täälläkin on hyvä elää ja halu pitää mauuseutu elävänä on edelleen olemassa.

Tämä blogikin on taas yksi askel kohti unelmaa. Pakkanen paukkuu ulkona ja talviaurinko valaisee pitkästä aikaa pirtin, nyt on hyvä aika aloittaa blogi.


1 kommentti:

  1. Hienoa, tulen seuraamaan blogia. Onnea matkalle kohti unelmaa! :)

    VastaaPoista