Sivut

9. tammikuuta 2015

Arjen askareet alkoivat

Juhlat on juhlittu, vuosi vaihtunut ja paluu tavalliseen arkeen alkanut. Joululoman aikana on nautittu paukkupakkasista sekä viime päivinä lumituiskuista. Lunta on varmasti tällä hetkellä enemmän kuin koko viime talvena yhteensä.

Joulun aikoihin pakkaset paukkuivat oikein kunnolla ja kuva Saarikoskelta toi jotenkin kaukaisesti mieleen puolen vuoden takaisia tunnelmia, jolloin lämpötila oli melkein 60 astetta korkeampi http://luonnonlaheisesti.blogspot.fi/2014/06/hyvaa-juhannusta.html.

Pojat lähes 30 asteen pakkasessa Saarikosken rannalla.

Useampanakin iltana on saatu nauttia revontulien tanssista taivaallta. Jouluyönä nähtiin ehkä komeimmat revontulet tähän mennessä. Tämä kuva on otettu loppiaisen aikoihin, jolloin revontulet liikkuivat taivaan kannella melkoisella vauhdilla, hävisivät äkkiä ja ilmestyivät toisaalle vielä kirkkaampina. Niin liikkuvaisia revontulia en ole ennen nähnyt. Kuvaaminenkin oli vaikeaa, varsinkin kun ei ollut siihen hätään edes jalustaa käytettävissä...

Revontulet omassa pihassa.
Arkinen aherrus on alkanut tuotteiden jälleenmyynnin kehittämisellä. Pieni erä mausteita on nyt tarjolla Vuokatin K-Supermarketissa sekä Valtimolla majatalo Puukari Pysäkillä http://www.puukarinpysakki.fi/fi/etusivu/. 

Osa viime kesän tuotteista on jo myyty loppuun, mutta monia mausteita löytyy edelleen varastosta, samoin marjasiirappeja. Yhteistyötahoja haetaan jatkuvasti lisää ja toimintaa kehitetään. Myös ensi kesän suunnittelu alkaa toden teolla talven hiljaisina kuukausina. Blogikin täyttää pian vuoden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti