Sivut

23. toukokuuta 2014

Myyjäiskausi avattu

Hiljaisen talven jälkeen on Osuuskunta Seppälän Impilinnassakin alkanut taas tapahtua. Huhtikuussa ja toukokuun alussa pidettiin muutama työpajapäivä ja valmistettiin tuotteita porukalla.

Puolukkasinappia
Eilen torstaina oli Kainuun Ammattiopiston kevät tapahtuma, missä osuuskunnalla oli oma myyntipöytä. Suurta ihmispaljoutta ei päivän aikana nähty, mutta tasaiseen tahtiin asiakkaita kuitenkin kävi, ja jonkinlainen myynti saatiin aikaan.

Luonnonkosmetiikkaa, koivu ja unikkosaippuita.

Oma toiminatamme tapahtuu kaikki tämän Osuuskunnan kautta ja tunnelmia esimerkiksi tuotteiden valmistuksesta voi katsella Osuuskunnan Facebookista: www.facebook.com/impilinna, myös Impilinna-sivut ovat auenneet ja sieltä löytyy esittely kaikista osuuskunnan jäsenistä: www.impilinna.fi.

Itse Impilinna rakennus on vielä remontin alla ja osuuskunnan rooli sen tulevassa toiminnassa osin avoin, mutta kenties siitä tulee osuuskunnan "kotipesä". Osuuskunta löytyy Impilinnan sivuilta palvelut ja yleistä osion alta. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Verkkokauppa ei vielä ole auki, mutta sekin on siis tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti